WELKOM BIJ BLOEMBINDERIJ PASSIFLORA – UW UITVAART BLOEMIST – GEVESTIGD IN MAARN

Voor het bestellen of laten bezorgen van rouw-bloemen of rouwwerk ( bloemwerk met lint, bloemenarrangement voor de uitvaart, exclusief rouwwerk, exclusieve afscheidsbloemen, begrafenisbloemen, exclusieve uitvaartbloemen, grafwerk, nabestaande bloemen, sterkte boeketten, sympathie bloemen, troostboeketten ) in Maarn. 

Dagelijks hebben wij aanvoer van verse snijbloemen. Al het bloemwerk wordt door ons zelf gemaakt, variërend van een boeket tot het samenstellen van speciale arrangementen. Bezorging van boeketten en specifieke arrangementen wordt door ons zelf uitgevoerd binnen onze bezorgregio Maarn, Maarsbergen, Doorn en Woudenberg. VOOR BESTELLINGEN BINNEN DEZE REGIO GELDT EEN (AANTREKKELIJKE) BEZORGKORTING! Voor bestellingen in andere delen van Nederland en in het buitenland werken wij samen met collega bloemisten welke ook zijn aangesloten bij Fleurop Interflora. Ga hiervoor ook naar onze webwinkel!

Rouwbloemen vertellen een verhaal

Vormen, kleuren en contrasten vertellen een verhaal over een dierbaar overleden persoon. Voor rouwbloemwerk denken wij graag met u mee in een voor u moeilijke tijd. Samen met u naar een passende oplossing zoeken, om dit te vertalen in bloemwerk naar uw wensen. Goed contact, zorgvuldigheid, inlevingsvermogen en onze creativiteit is de sleutel om te komen tot het beste resultaat voor een mooi afscheid. Door onze jarenlange ervaring is dat waar we goed in zijn.

Rouwwerk bestellen in onze webwinkel.

Previous
Next

Bruidswerk 

Bij de mooiste dag in jullie leven, hoort ook een passend bruidsboeket. Bloembinderij Passiflora is gespecialiseerd in het maken bruidsboeketten. Ook bijpassende corsages, de trouwauto en de trouwlocatie verzorgen wij graag voor jullie. Kortom als jullie trouwplannen hebben, bent u bij ons aan het juiste adres.

Loop gerust vrijblijvend bij ons binnen of je kunt een afspraak maken via info@bloembinderijpassiflora.nl.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Aan de hand van voorbeelden kunt u zich laten inspireren en adviseren.

BLOEMEN ABONNEMENTEN

Wekelijks of tweewekelijks of wanneer u maar wilt een mooi boeket of bloemstuk.

Voor uw bedrijf of gewoon gezellig bij u thuis wij verzorgen het graag. Ook kunt iemand verrassen voor een bepaalde periode met regelmatig een bloemetje. Bel gerust of stuur een mail naar info@bloembinderijpassiflora.nl, Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook een uitkomst voor u die geen tijd heeft of (tijdelijk) niet mobiel is. Gewoon lekker makkelijk wij brengen het bij u en u kunt genieten van een mooi boeket in (leen-)vaas of bloemstuk met passende ondergrond. 

Geen moeilijke contracten bij ons geldt afspraak=afspraak. 

 

Previous
Next
Scroll naar top